Nybygget sommer/helårshus på 180 m2 med 6 soverum, 2 badeværelser, stort køkken allrum, nænsomt kvalitetsbyggeri, 1050m2 stor nyanlagt grund - bemærk kun 350 meter til stranden.

Nybygget sommer/helårshus på 180 m2 med 6 soverum, 2 badeværelser, stort køkken allrum, nænsomt kvalitetsbyggeri, 1050m2 stor nyanlagt grund - bemærk kun 350 meter til stranden.

Indretning
Stort køkken i åben forbindelse med stuen. Her er højt til loftet og fantastisk lysindfald. Der er tre værelser med dobbeltsenge, to værelser med voksen køjeseng (90x200) samt enkelt boxmadras og et stort værelse med hæve/sænke senge. I alt er der 14 sovepladser og "højt til loftet". Endvidere 2 badeværelser hvoraf det ene med spa. Der er både vaskemaskine og tørretumbler. Her kan den store familie eller vennepar få en fantastisk ferie uden at føle sig klemt inde. I kan også tage et spil bordfodbold eller hygge jer med et spil Playstation 3. 

Udenfor
Den skønne plæne danner rammen for boldspil og andre aktiviteter og den store terrasse er perfekt til en hyggelig grill aften. Når duggen falder rykker man bare ind under halvtaget og hygger sig i stearinlysets skær. Når man tænker på at der ikke er langt til hverken by eller strand vil dette hus danne rammen om den perfekte ferie i Øster Hurup når man er mange, der rejser sammen og godt kan lide at have plads omkring sig.

SPECIELT: For kørestolsbrugere og sengeliggende gæster:
Der er lift i loftet i bad (egne løftesejl medbringes), der er 2 hæve-/sænkesenge for sengeliggende feriegæster, der er over alt ekstra brede døre, så man nemt kommer rundt i hele huset, samt ud på terrassen med sygesenge og kørestole og så er der ingen trin eller trapper, man ikke kan forcere i kørestol. Der er også gjort tanker i forhold til svagtseende gæster, så det bliver lidt nemmere at bevæge sig rundt i huset og identificere, hvilket rum, man står overfor.  Ønsker man ikke disse ekstra foranstaltninger, kan disse demonteres uden synlige mén.

Der er to badeværelser hvoraf der på det ene er et skønt spabad, lift i loftet (egne løftesejl medbringes) og god plads til at komme rundt til toilet og hæve-/sænkehåndvask.

Indgang og indkørsel er overdækket, så man kan komme helt op til indgangen og tømme bilen i tørvejr.

Huset er med helårsstatus og kan benyttes som både helårshus eller sommerhus.

S O L G T

Kontakt til 4090 7555 eller 4090 2388

Del siden