Fantastisk ejendom - til det hele..

Dejlig lys og rummelig ejendom i skønne omgivelser.  Ejendommen er nænsomt ombygget og restaureret.  Stuehus på cirka 300m2 indeholder i stueplan: stor vinkelstue med fuget bredde gulvplanker, stuklofter, brændeovn - Lyst køkken-allrum med spisekammer, dobbelt terrassedør ud mod en fantastisk have - værelse i forbindelse med forgangen og eget toilet/brus - Entré og bryggers med opgang til 1. sal - Stort soveværelse med gulv til loft skabe, meget flot badeværelse med tilhørende sauna.  På 1. sal yderligere 3 værelser, gæstetoilet med brus, meget stort opholdsrum med lofterne i kip.  Ejendommer er nyistandsat, yderst præsentabelt og lige til at flytte ind i.  Ejendommen er beliggende på 10.000m2 grund med mulighed for at tilleje eller købe mere jord til f.eks. hestehold. Staldbygningen indeholder alt til hestehold, 4 bokse, 3 spiltorve, opvarmet sadelrum, toilet, rytterstue.  Der er stort værksted/garage med 2 el-porte, 

Ejendommen er beliggende 1,5 km fra Øster Hurup centrum, hvor der er alle former for indkøbsmuligheder, restuaranter, caféer, posthus, idrætscenter, bowlingcenter og under 300 meter til én af DKs mest børnevenlige strande.

Der er gode indtjeningsmuligheder, hvis man at viderdrive den igangværende forretning med ridning og opstaldning.  Forretningen kan udvides med turistridning i ferier og sommer perioden.

Overtagelse efter aftale - dette er en perle som du/I vil nyde...

S O L G T

Gennemrestaureret
Gennemrestaureret
Beliggende lidt over 40 km fra henholdsvis Aalborg, Randers og Hobro
Nænsomt ombygget...
Nænsomt ombygget...
Stilfuldt ombygget - seneste er der pålagt 60 tons granit på gårdspladsen
Detaljer...
Detaljer...
Billedet taler for sig selv..
Lyst og stilfuldt...
Lyst og stilfuldt...
Stor flot ombygning af 1. sal..
Flere detaljer...
Flere detaljer...
En hus til at nyde og leve i...

Del siden